Foraje puturi
0786.281.920

Piloni forati

Foraje puturi si realizare piloni forati

Se recomanda folosirea de piloni forati pentru situatiile in care straturile superioare ale solului nu pot suporta greutatea unor constructii de mari dimensiuni, cand lucrarile au loc pe suprafete in plan inclinat sau atunci cand exista riscul producerii unor alunecari de teren. Inserarea de piloni forati reprezinta una dintre cele mai bune metode ingineresti de consolidare a fundatiilor in cazul constructiilor multi eteaj, a parcarilor subterane, mall-urilor si centrelor industriale.

Realizam pentru dumneavoastra piloni forati pentru constructii rezidentiale, monumente istorice, opere de arta din marmura de peste 2,5 t, turbine eoliene sau turnuri de telecomunicatii. Acestia pot fi confectionati dintr-o gama diversificata de materiale (beton armat, lemn, metal) utilizand cele mai noi tehnologii si echipamente de forare-injectare. La cererea clientului putem realiza urmatoarele tipuri de foraje pentru instalare piloni forati:

 • Piloni forati in sistem bentonitic (sapare cu ajutorul noroiului bentonitic precum cel folosit pentru foraje puturi mare adancime)
 • Piloni forati in sistem de sapare uscat cu snec (adancime de pana la 20 de metri)
 • Piloni forati in suprafete dure prin sistemul de sapare cu ciocan de fund
 • Piloni forati cu tubulatura recuperabila

Cand aveti nevoie de consolidarea constructiilor utilizand piloni forati

 

 • Pentru lucrarile ingineresti ce implica ridicarea de cladiri rezidentiale sau industriale cu mai multe etaje (blocuri rezidentiale, cladiri de birouri, mall-uri, etc) sau in cazul in care constructia ce urmeaza a fi ridicata pe piloni forati se afla in imediata apropierea a unei alte cladiri.
 • Pentru executarea lucrarilor de excavare in zonele cu terenuri slabe sau instabile unde exista un risc ridicat de surpare a malurilor.
 • Pentru realizarea tunelurilor rutiere si feroviare, a magistralelor de metrou, a pasajelor, a podurilor si viaductelor.
 • Pentru crearea structurilor de de consolidare a pantelor muntilor aflate in apropierea unei cai de comunicatii si unde exista riscul unor caderi de stanci, sau ca masura suplimentara de sprijinire a drumurilor si autostrazilor supuse frecvent traficului agabaritic.

 

Piloni forati si micropiloni

Micropilonii reprezinta o categorie aparte de piloni forati ce se caracterizeaza prin diametrul redus (pana la 250 mm) si o capacitate portanta mult mai redusa. Sunt recomandati pentru constructiile de dimensiuni reduse, in situatia in care acestea urmeaza a fi amplasate pe suprafata unui teren bogat in soluri nisipoase. Acestia pot fi supusi la toate tipurile de incarcari specifice pilonilor obisnuiti:

 • Incarcare axiala (compresie sau smulgere)
 • Incarcare transversala
 • Incarcare provenita ca urmare a deplasarii terenului (deformare, deplasare laterala, umflare sau frecare negativa)

Materialele folosite de regula in realizarea de piloni forati de mici dimensiuni (micropiloni) sunt lemnul, betonul armat si arareori fierul sau otelul. Acestia pot fi construiti la adresa beneficiarului prin turnare directa in groapa de foraj, dupa introducerea prealabila a armaturilor sau prin inserarea directa in sol de piloni forati prefabricati cu ajutorul unor masini si utilaje speciale.

Putem realiza pentru dumneavoastra piloni forati atat in Bucuresti cat si in localitatile apropiate: piloni forati Ilfov, piloni forati Bragadiru, piloni forati Chiajna, piloni forati Otopeni, piloni forati Corbeanca, piloni forati Chitila. Daca nu locuiti in una dintre localitatile mai sus enumerate nu ezitati sa ne contactati iar unul din consultantii nostrii va fi mai mult decat incantat sa gaseasca o solutie pentru dumneavoastra.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general:
4.7 (3 review-uri)
5 stele
(2)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Florin 07.02.2021
Bun
Mulțumim frumos!
Ne a facut treabă în Brașov mulțumiți de echipă!
George 03.02.2021
Excelent
Mulțumesc frumos!
Recomand cu toata increderea echipă cu experiență. Salutări de la Focșani
Ștefan 02.02.2021
Excelent
Mulțumesc!
Multumim pentru efectuarea forajului la noi la Iași. Va recomand cu inredere!

Contacteaza-ne

Foraje puturi - denisipari - adanciri

0786.281.920 / 0767.389.835

office[@]forajeputuriadanciri.ro

www.forajeputuriadanciri.ro