Foraje puturi
0786.281.920

Foraje pompe de caldura

Foraje pompe de caldura profesionale si la cheie


Forarea puturilor pentru pompe de caldura se realizeaza cu instalatii de foraj rotative. Lucrarile de foraje pompe caldura se executa pana la o adancime de 320 m. Lucrarile se pot desfasura la cel putin 3,5 m de cladire, in absenta unei linii electrice aeriene pe o raza de 6 m. Forarea unui put de pana la 60 m adancime dureaza in general, pana la 3 zile. De obicei, o pompa de caldura necesita forarea a 3-4 puturi cu o adancime de 60 m. Dar este posibil sa se foreze puturi pana la o adancime de 320 de metri.
O pompa de caldura este un dispozitiv amplasat pentru transferul energiei termice, de la o sursa cu o temperatura mai scazuta la o sursa cu o temperatura mai mare. Prezenta echipamentelor moderne de foraje pompe de caldura fac posibila implementarea atat a proiectelor mari, cat si a forarii puturilor in locuri greu accesibile. Numai un profesionist poate folosi cele mai recente evolutii in domeniul forajului. Ca rezultat, se obtine performanta de inalta calitate pentru toate lucrarile.


Posibilitatea de a efectua lucrari de foraje pompe de caldura la cheie


Ca specialisti nu ne limitam doar la lucrari de foraje pompe de caldura. Amplasarea corecta a pompelor de caldura este o parte importanta a muncii. Montarea influenteaza nu numai consumul de energie al sondelor, ci si durata de viata a acestora. Se iau considerare toate caracteristicile solului si zona climatica a terenului clientului si ne ghidam dupa acestea, atunci cand calculam diametrul pompelor si adancimea de scufundare a acestora.

Principiul de functionare al unei pompe de caldura se bazeaza pe energia geotermala a pamantului. La o adancime de peste 20 de metri sub pamant, este mentinuta o temperatura stabila pe tot parcursul anului in intervalul de la +8 la +10 grade. Datorita instalarii unor radiatoare speciale la o adancime de peste 20 de metri, se poate obtine o medie de 50 W/m. In acelasi timp, in functie de tipul de sol si de continutul de umiditate al acestuia, acesti indicatori pot varia de la 20 W/m (pentru soluri uscate) la 80-100 W/m atunci cand sunt scufundati in zona de apa subterana. Pentru pompe de caldura, mai intai este necesar sa se foreze puturi. Si doar un specialist te poate ajuta cu aceasta lucrare.


Foraje pompe de caldura - Caracteristici


Lucrarea de foraje puturi pentru pompe de caldura are propriile sale caracteristici, si doar specialistii au un stoc mare de cunostinte si experienta in constructia de foraje pompe de caldura. Puturile sunt forate la o adancime de 20 pana la 100 de metri, optim cu un diametru de 150 mm. Puturile pentru fiecare pompa de caldura trebuie amplasate la distanta unul de celalalt. Distanta dintre ele ar trebui sa fie mai mare de 5 metri. La foraje pompe de caldura este necesar sa se tina cont de tipul de sol. Daca in zona de foraj sunt curgeri de apa subterana, puturile sunt amplasate pe o linie perpendiculara pe debit. Toate acestea sunt luate in considerare la indeplinirea comenzilor pentru lucrarea de foraje pompe de caldura.


foraje pompe de caldura, preturi foraje pompe de caldura, foraje puturi pompe de caldura

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Contacteaza-ne

Foraje puturi - denisipari - adanciri

0786.281.920 / 0767.389.835

office[@]forajeputuriadanciri.ro

www.forajeputuriadanciri.ro